Erfarenheten, nätverken och de strukturerade processerna ger kvalitet

Vi gör din rekrytering till en trygg och säker investering

Vi levererar bäst matchande kandidater tack vare:

1. Seniora konsulter med liknande bakgrund som kandidaterna

Detta gör att vi förstår detaljerna i vad kandidaten erbjuder, i klientens verksamhet, i rekryteringsuppdragets innehåll, när optimal matchning mellan uppdrag och kandidat infinner sig. Att förstå detaljerna är helt avgörande för att kunna söka fram de bästa matchande kandidaterna.

2. Branschledande och unikt strukturerad kandidatdatabas

Tillsammans med kandidaterna utvecklar vi löpande sökbar information om vad man har för erfarenheter och vad man erbjuder sin nästa arbetsgivare. Detta ger oss levande relationer som har en unik bredd och bredd och kvalitet.

3. Brett och effektivt Search-arbete

Passionerade Executive Search konsulter som är vana vid att navigera och kommunicera rätt bland ledare. Våra konsulter är både kluriga och ihärdiga i Search-arbetet via omfattande nätverk och vår egen kandidatsökmotor (troligtvis branschens kraftfullaste) som är integrerad i vår unika relationsdatabas.

4. Hög jämn kvalitet i alla delar av rekryteringen

Tack vare erfarna konsulter och moderna IT-stödda rekryteringsprocesser håller vi en jämn hög kvalitet i allt vi gör. De beteendevetenskapliga och psykologiska delarna hanterar vi genom en kombination av de bästa verktygen, testerna och tillgången till 20 psykologer som är specialiserade på rekrytering.

Branschens nöjdaste kunder och kandidater, det är vår ambition och målsättning.

Kontakta oss -det lönar sig!