Experter på att arbeta fram väl matchande kandidater

Vi gör din rekrytering till en trygg och säker investering

Bäst matchande kandidater tack vare:

1. Seniora konsulter med en egen strategisk chefserfarenhet

Våra konsulter har lång erfarenhet av strategiska analyser, både av verksamhet och individ vilket gör att vi förstår de avgörande detaljerna i klientens verksamhet, rekryteringsuppdragets innehåll och vad kandidaten erbjuder.

Detta är fundamentet när vi arbetar fram de kandidater som optimalt matchar rekryteringsuppdraget.

2. Branschledande och unikt strukturerad kandidatdatabas

Tillsammans med kandidaterna utvecklar våra konsulter och vårt rekryeteringssystem ”LinkedToManagers” en komplett och korrekt information om vad kandidaterna erbjuder. Systemet är utvecklat av vår partner i Kalifornien som har arbetat med rekryteringssystem sedan 80-talet. Idag har vi flera AI-applikationer integrerade.

3. Brett och effektivt Search-arbete

Passionerade Executive Search konsulter som är vana vid att navigera och kommunicera rätt bland ledare. Våra konsulter är både kluriga och ihärdiga i Search-arbetet som görs via omfattande nätverk, agenter som tipsar om kandidater, underkonsulter och vår egen omfattande chefskandidatdatabas (som inte bara är en databas utan ett relations och kommunikationssystem)

4. Hög jämn kvalitet i alla delar av rekryteringen

Tack vare erfarna konsulter och moderna IT-stödda rekryteringsprocesser håller vi en jämn hög kvalitet i allt vi gör. De beteendevetenskapliga och psykologiska delarna hanterar vi genom en kombination av de bästa verktygen, testerna och tillgången till 20 psykologer som är specialiserade på rekrytering.

Våra expertområden

Vi arbetar över hela landet med att rekrytera chefer och gör uppdrag inom de flesta branscher.

Vi är rekryteringsexperter inom dessa områden:

Läs mer om våra Expertområden

Teckna ett attraktivt chefsförsörjningsavtal -du också!

Ett antal företag och några koncerner har tecknat ett Chefsförsörjningsavtal med oss. Svensk Chefsrekrytering är nu deras ”Prefered Partner för alla rekryteringar av chefer”.

Kontakta oss -det lönar sig alltid!