Aktuella rekryteringar

Vi kommer att göra skillnad för dig!

Konfidentiella rekryteringar

De allra flesta av Svensk Chefsrekryteringars uppdrag är konfidentiella eftersom vi arbetar med ledarskapsrekryteringar. En förändring i ledarskapet påverkar alltid verksamheten och blir ”gråzonen”, från vetskap om chefsförändring till att den nya chefen verkligen är på plats, för lång blir de negativa effekterna ofta dramatiska.

En annonseringsprocess fördröjer rekryteringsprocessen och resulterar ofta i många kandidater men som inte har rätt matchning mot rekryteringsuppdraget, avsett hur tydlig annonstexten än är.

Matchningskvalitet är vårt signum!

 

Pågående officiella rekryteringar, se nedan

Erikshjälpen söker en erfaren HR-chef

Vill du göra verklig skillnad för andra människor i ditt arbete och jobba i ett team som ofta belönas med glädjerapporter om hur verksamheten förändrar liv?

Vi söker en erfaren ledare med relevant högskoleutbildning inom HR-området och flerårig erfarenhet av liknande uppgifter. Du leder ett team som består av 6 medarbetare och ingår i ledningsgruppen för hela Erikshjälpen.

För mer information om tjänsten

Erikshjälpen söker en administrativ chef med CFO-profil

Vi söker dig som med både hjärta och hjärna som vill fortsätta arbetet med att utveckla och optimera våra administrativa processer.

 

Fokus på tjänsten är ekonomi, men du får även ett övergripande ansvar för samordning och ledning av hela verksamhetens administration och IT. Du leder ett team som består av 9 medarbetare och ingår i ledningsgruppen för hela Erikshjälpen.

För mer information om tjänsten