Vi utvecklar kandidater och verksamheter

Våra konsulter har mångårig erfarenhet i strategiskt ledarskap. Organisationsutveckling och affärsutveckling har varit deras vardag under många år, dessa erfarenheter erbjuder vi dig.

Vi brinner för att utveckla kandidater och verksamheter!

Några exempel på citat som våra klienter och kandidater sagt om oss:

”Vi valde Svensk Chefsrekrytering som vår strategiska partner för kommande chefsrekryteringar av flera skäl men konsulternas profiler och erfarenheter vägde tungt. Att konsulterna är förtroendeingivande är viktigt för oss eftersom de i sin ”Search” ska representera och presentera oss inför ett antal presumtiva och viktiga chefskandidater.”

”Som kandidat har jag aldrig mött en så professionell rekryterare (jag har träffat många) och som arbetade så strukturerat för att i detalj ta reda på vem jag är och vad jag erbjuder. Jag fick ett stort förtroende för konsulten och är övertygad att han kommer att presentera mig på ett korrekt sätt inför den aktuella uppdragsgivaren.”

”Svensk Chefsrekryterings koncept är modernt och genomarbetat in i minsta detalj, därför har vi valt dem som vår partner för strategiska rekryteringar framöver.”

”Tack för en väl genomförd rekrytering! Ni tillförde mycket till hela rekryteringsprocessen, från kravprofilens utformning fram till att kandidaten skrev på anställningsavtalet. Vi blev imponerade över hur snabbt och effektivt ni levererade bra kandidater. Jag rekommenderar er till alla i mina nätverk.”

”Svensk Chefsrekryterings sätt att arbeta med rekrytering av chefer är professionellt och förtroendeingivande. Effektiva processer och erfarna konsulter som hjälper oss att tänka rätt. Kandidaterna som de levererade, imponerade på oss alla.”