Executive Search utförs bäst av konsulter med bred erfarenhet av strategsikt ledarskap.

Gediget arbete med Executive Search bl.a. via vår strukturerade relationsdatabas.

Ett av företagets viktigaste strategiska processer är att rekrytera in rätt matchande chefer, Chefsrekrytering är viktigare än någonsin.

Framgångsrika företag och verksamheter är idag mycket noga med sin utvärdering av vilket konsultföretag som har de bästa förutsättningarna för att göra optimala chefsrekryteringar.

Svensk Chefsrekrytering erbjuder:

  • Branschledande, välsorterad och dynamisk kandidatdatabas
  • Bredd på urval genom nationella nätverk
  • Kvalitetssäkringsprocesser som visar vad kandidaten verkligen har bidragit med
  • Konsulter med en strategisk chefserfarenhet och som ställer de avgörande frågorna

Brett och effektivt arbete med Executive Search

Kraftfullt Search-resultat av väl matchande kandidater genom passionerade konsultprofiler som är vana vid att navigera och kommunicera rätt bland ledare.

Vi vet hur man lyckas i Search-arbetet via omfattande nätverk och branschens kraftfullaste kandidat-sökmotor integrerad i vår unika relationsdatabas.

FÅR MAN INTE IN DE BÄST MATCHANDE KANDIDATERNA I REKRYTERINGSPROCESSEN SÅ SPELAR RESTEN AV REKRYTERINGEN INTE NÅGON ROLL.

Mer om VD-rekryteringar

Vi levererar inte bara kandidater -vi tillför mervärden!

Kontakta oss

Våra konsulter har lång och bred erfarenhet av strategiskt chefskap

För att lyckas med en Executive Search rekrytering måste man i detalj förstå klienten, uppdraget, kandidaten och referensgivaren.

Det är därför våra experter har motsvarande bakgrund som kandidaterna. Deras vardag har under många år bestått av analyser och skarpa frågor som resulterat i slutsatser och beslutsunderlag. Detta är precis vad chefsrekrytering handlar om; att ställa de helt avgörande frågorna.

Våra konsulter har dessutom en personlighet, pondus och förmåga som attraherar de bästa kandidaterna, vilket är ett helt avgörande moment i Search-rekryteringar.

Välj noga din Executive Search expert

6 skäl till att välja Svensk Chefsrekrytering.

1

Bred erfarenhet av strategisk analys.
Våra konsulter har en personlighet och ett långt yrkesliv som innehållit strategiska analyser varje dag. De är vana vid att ställa skarpa frågor som resulterar i slutsatser och beslut.

2

Vi förstår de avgörande detaljerna.
Våra konsulters erfarenhetsprofil matchar kandidaternas vilket gör att vi förstår de avgörande detaljerna i verksamheten, rekryteringsuppdraget och vad kandidaten erbjuder.

3

Vårt unika rekryteringssystem ger matchningsprecision.
Tack vare vårt unika rekryteringssystem och våra konsulters erfarenhet får vi effektivt fram de kandidater som bäst matchar uppdragsprofilen.

4

Vi får in rätt kandidater i processen via Search, databaser och nätverk.
Tack vare vårt fokus på chefsrekryteringar över hela landet så attraherar vi kandidater med chefsprofil, de vill gärna ha en strukturerad relation med oss.

5

Utmanande tester och beteendevetenskapliga analyser.
Vi väljer ut de mest lämpliga testerna beroende på tjänst. För psykologiska och beteendevetenskapliga analyser har vi tillgång till 20 psykologer, med specialistinriktning rekrytering.

6

Vår kvalitetssäkring är ”Best in Class”
Vår branschledande IT-plattform ger konsulten stöd i varje del av rekryteringen, det ger oss en jämn och hög kvalitet i alla delar. Vår referenstagningsprocess har flera unika avsnitt som resulterar i värdefull information.