Vi förstår!

Experter på Chefsrekrytering med liknande erfarenheter som kandidaterna

Våra experter på chefsrekrytering tillför unika mervärden som ger kvalitet och trygghet

Våra experter på chefsrekrytering tillför unika mervärden som ger kvalitet och trygghet. Chefsrekrytering, Executive Search och Headhunting är för oss samma sak; det handlar om att rekrytera, oftast konfidentiellt och alltid med ett kvalificerat och omfattande ”Search-arbete”.

Utan att förstå detaljerna kan man inte ställa de avgörande frågorna under en chefsrekrytering

Våra konsulters vardag har under många år bestått av analyser och skarpa frågor som resulterat i slutsatser och beslutsunderlag. Detta är precis vad chefsrekrytering handlar om; att ställa de helt avgörande frågorna.

Utan att förstå detaljerna i verksamheten, rekryterings-uppdraget och kandidatens profil så är det svårt att leverera väl matchande och kvalitetssäkrade toppkandidater.

Brett och effektivt Search-arbete

Kraftfullt Search-resultat av väl matchande kandidater genom erfarna seniora konsulter som är vana vid att navigera och kommunicera rätt bland ledare.

För att vara framgångsrik i Search-arbetet räcker det inte längre att ha en CV-databas och en stor kontaktbok. Vårt Search-arbete görs via omfattande nätverk och kraftfull kandidat-sökmotor som är integrerad i vår branschledande relationsdatabas. Dessutom har vi ett antal underkonsulter och ett strukturerat nätverk med pensionerade chefer som hjälper oss med kandidattips.

Mer information om Headhunting

6 skäl till att välja Svensk Chefsrekrytering när du ska rekrytera en chef

Vi erbjuder modernt strukturerade processer och ett gediget rekryteringshantverk.

1

Bred erfarenhet av strategisk analys.
Våra konsulter har en personlighet och ett långt yrkesliv som innehållit strategiska analyser varje dag. De är vana vid att ställa skarpa frågor som resulterar i slutsatser och beslut.

2

Vi förstår de avgörande detaljerna.
Våra konsulters erfarenhetsprofil matchar kandidaternas vilket gör att vi förstår de avgörande detaljerna i verksamheten, rekryteringsuppdraget och vad kandidaten erbjuder.

3

Vårt unika rekryteringssystem ger matchningsprecision.
Tack vare vårt unika rekryteringssystem och våra konsulters erfarenhet får vi effektivt fram de kandidater som bäst matchar uppdragsprofilen.

4

Vi får in rätt kandidater i processen via Search, databaser och nätverk.
Tack vare vårt fokus på chefsrekryteringar över hela landet så attraherar vi kandidater med chefsprofil, de vill gärna ha en strukturerad relation med oss.

5

Utmanande tester och beteendevetenskapliga analyser.
Vi väljer ut de mest lämpliga testerna beroende på tjänst. För psykologiska och beteendevetenskapliga analyser har vi tillgång till 20 psykologer, med specialistinriktning rekrytering.

6

Vår kvalitetssäkring är ”Best in Class”
Vår branschledande IT-plattform ger konsulten stöd i varje del av rekryteringen, det ger oss en jämn och hög kvalitet i alla delar. Vår referenstagningsprocess har flera unika avsnitt som resulterar i värdefull information.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss