Expertområde

Human Resources, administration

Chefsrekryteringar till Human Resources

Det viktigaste i all verksamhet är människorna/personalen och en väl fungerande organisation. Det är dom som gör verklig skillnad och som utvecklar verksamheten. Med dagens snabba förändringar och knivskarpa konkurrens är det viktigt att online navigera rätt med sin organisation därför är HR funktionen så central och viktig i all modern verksamhet.

Vi ser dagligen vilken skillnad riktigt bra rekryteringar kan göra för en organisation. De flesta kan hitta en lämplig kandidat men att hitta talangen som verkligen lyfter hela sin omgivning och ibland hela företaget -det kräver experthjälp.

Strategiskt viktiga rekryteringar inom Human Resources

Här kommer några exempel på strategiskt viktiga rekryteringar inom Human Resources som vi arbetar med:

HR-Chef, HR Manager, Personalchef, Lönechef, Rekryteringschef, Förhandlingschef, Enhetschef, Gruppchef m.fl.

Strategiska rekryteringar till Administration

Svensk Chefsrekrytering arbetar med strategiska rekryteringar till Administrativa tjänster.

En administrativt strategiskt viktig rekrytering kan även vara till en receptionist, innesäljare eller kundtjänst medarbetare -det är endast du som kan avgöra vad som är viktiga roller i din verksamhet. Det gäller att skapa förtroende och förståelse mellan kund och företag.

Svensk Chefsrekrytering har verktygen, nätverken och kompetensen att hitta de bästa matchande medarbetare för dig oavsett vilken roll det är.

Det är den här typen av tjänster inom Administration som vi arbetar med:

Administrativ chef, Kontorschef, Kontorsansvarig, VD-assistent, Facility Manager, Inköpsansvarig, Kundtjänstchef, Avdelningschef, Facility Manager, m.fl.

Åter till Våra Tjänster