Headhunting kräver känsla och skicklig navigering

Headhunting av konsulter bred erfarenhet av styrelsearbete och Executive ledning

Headhunting som resulterar i de bäst matchande kandidaterna

Våra konsulter har en bakgrund som Executiva chefer där vardagen under många år har bestått av noggranna analyser och skarpa frågor som sedan resulterat i slutsatser och beslutsunderlag. Detta är precis vad chefsrekrytering och Headhunting handlar om; att analysera och ställa de helt avgörande frågorna.

Utan att förstå detaljerna i verksamheten, rekryterings-uppdraget och kandidatens profil så är det svårt att leverera väl matchande och kvalitetssäkrade toppkandidater.

Brett och effektivt arbete med Headhunting

Vi erbjuder Headhunting som resulterar i väl matchande kandidater tack vare passionerade rekryteringsexperter och ett smart koncept som innehåller en modernt strukturerad relationsdatabas som löpande utvecklar kandidaternas profiler. Vi vet vad våra kandidater har tillfört i sina tidigare uppdrag och vad de erbjuder sin nästa uppdragsgivare.

Vi vet hur man lyckas i Headhunting-arbetet via omfattande nätverk och branschens kraftfullaste kandidat-sökmotor som är integrerad i vår unika relationsdatabas.  Dessutom har vi ett antal underkonsulter och ett strukturerat nätverk med pensionerade chefer som hjälper oss med kandidattips.

Headhunting-experter som vet hur man navigerar rätt bland ledare

Våra konsulter har själva bred erfarenhet från styrelsearbete och Executive ledning. De förstår hur man måste navigera och kommunicera för att lyckas med sitt Headhunting uppdrag. Våra konsulter har erfarenhet, finess och känsla men också personlighet och attityd.

Jag vill veta mer hur ni kan hjälpa oss

Kontakta oss