Chefsrekrytering i Jönköpings län

Vi är experter på att rekrytera chefer och styrelseledamöter

Vi är experter på chefsrekrytering i Jönköpingsregionen

Med över 15 års erfarenhet av att rekrytera chefer i Jönköpingsregionen med omnejd så har vi byggt upp ett stort kontaktnätverk och har en välfylld databas med välsorterade information om våra chefskandidater. Hela vårt koncept och vår dagliga verksamhet är optimerat för att rekrytera väl matchande chefer.

Vill du ha tillgång till de bäst matchande cheferna så ska du kontakta oss!

Vi är experter på att arbeta fram väl matchande kandidater

Våra experter har en bred strategisk chefserfarenhet där vardagen under många år bestått av analyser och skarpa frågor som resulterat i slutsatser och beslutsunderlag. Det är precis vad chefsrekrytering handlar om; att ställa de helt avgörande frågorna så att man får en korrekt bild av både individ och verksamhet. Då först kan man framgångsrik Searcha fram rätt matchande kandidater. Detta resulterar i kvalitet och trygghet för både våra kunder och kandidater.

Utan att förstå de avgörande detaljerna så är det omöjligt att leverera väl matchande och kvalitetssäkrade toppkandidater

Framgångsrik Chefsrekrytering, Executive Search och Headhunting handlar om att rekrytera väl matchande kandidater till aktuell position genom ett kvalificerat och omfattande ”Search-arbete”.

Brett, effektivt och kvalificerat ”Search-arbete”

Kraftfullt Search-resultat av väl matchande kandidater genom erfarna seniora konsulter som är vana vid att navigera och kommunicera rätt bland ledare.

För att vara framgångsrik i Search-arbetet räcker det inte med en CV-databas och en stor kontaktbok. Vårt Search-arbete görs via landsomfattande nätverk och kraftfull kandidat-sökmotor som är integrerad i vår branschledande relationsdatabas. Dessutom har vi ett antal underkonsulter och ett strukturerat nätverk med pensionerade chefer som hjälper oss med kandidattips.

Konsten att få duktiga kandidater intresserade

Våra konsulter har liknande erfarenheter som kandidaterna vilket är en enormt stor fördel när vi vill få till ett samtal/möte med en presumtiv kandidat. Vi har också en passion för utveckling av både verksamheter och individer, vilket ofta skapar intressanta samtal.

Eftersom hela vårt koncept och allt vi gör är specialiserat på chefer så är det ytterst få som inte vill bygga en strukturerad relation med oss.

Mer information om Headhunting

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

6 skäl till att välja Svensk Chefsrekrytering när du ska rekrytera en chef

Vi erbjuder modernt strukturerade processer och ett gediget rekryteringshantverk.

1

Bred erfarenhet av strategisk analys.
Våra konsulter har en personlighet och ett långt yrkesliv som innehållit strategiska analyser varje dag. De är vana vid att ställa skarpa frågor som resulterar i slutsatser och beslutsunderlag.

2

Vi förstår de avgörande detaljerna.
Våra konsulters erfarenhetsprofil matchar kandidaternas vilket gör att vi förstår de avgörande detaljerna i verksamheten, rekryteringsuppdraget och vad kandidaten erbjuder.

3

Vårt unika rekryteringssystem ger matchningsprecision.
Tack vare vårt branschledande rekryteringssystem och våra konsulters erfarenhet får vi effektivt fram de kandidater som bäst matchar uppdragsprofilen.

4

Vi får in rätt kandidater i processen via Search, databaser och nätverk.
Tack vare vårt fokus på chefsrekryteringar så attraherar vi alla kandidater med chefsprofil, de uppskattar vår smart strukturerade relation.

5

Utmanande tester och beteendevetenskapliga analyser.
Vi väljer ut de mest lämpliga testerna beroende på tjänst. För psykologiska och beteendevetenskapliga analyser har vi tillgång till 20 psykologer.

6

Vår kvalitetssäkring är ”Best in Class”
Vår branschledande IT-plattform ger konsulten stöd i varje del av rekryteringen, det ger oss en jämn och hög kvalitet i alla delar. Vår kvalificerade referenstagningsprocess ger oss viktig kompletterande information.